Povpraševanje

Hribarjevo nabrežje 13, 1000 Ljubljana

01 292 73 37

Ponedeljek-petek od 9. do 17. ure

Učinkovite rešitve na področju storitev spletnega oglaševanja

Želite povečati prepoznavnost in obisk na strani, prodajo ali število prejetih povpraševanj? Potem oglašujte učinkovito, merljivo in inovativno!

Spletno oglaševanje

Kaj je spletno oglaševanje in kaj vključuje?

Spletno oglaševanje nam zaradi nenehnega tehnološkega razvoja na vseh stopnjah ponuja številne možnosti in priložnosti. Spletno oglaševanje je tako prisotno na družbenih omrežjih, spletnih iskalnikih, spletnih straneh, portalih, forumih, blogih, aplikacijah ipd. Gradivo za spletno oglaševanje se lahko pripravi in objavi oz. promovira v sliki, videu ali tekstu.

Prednosti spletnega oglaševanja so, da omogoča doseganje ozko definirane ciljne skupine, omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in dosegljivosti ter odlično merljivost rezultatov.

Tako na področju tradicionalnega kot predvsem na področju spletnega oglaševanja ponujamo na enem mestu svetovanje, strokovno znanje in izvedbo celotnega spletnega oglaševanja. Spletno oglaševanje prilagodimo vsem napravam, preko katerih je dosegljiva potencialna ciljna publika naročnika. Tako se spletni oglasi katerega koli formata prilagajajo tablicam, prenosniku, klasičnemu namiznemu računalniku kot tudi mobilnim telefonom. Na enem mestu torej dobite vse!

Opis storitve in ponudbe spletnega oglaševanja

  • Zakupimo oglasni prostor v medijih

Na željo naročnika glede na dejavnost, ciljno publiko in tip kampanje poiščemo primerne spletne medije za objavo gradiva. Obenem pa ponujamo naročnikom lastne strateško ciljno usmerjene portale, zbrane pod skupnim imenom W3B.media.

  • Izvajamo oglaševanje na družbenih omrežjih

Za naročnika upravljamo in izvajamo oglaševanje na družbenih omrežjih. Trenutno obsežnejše ponujamo storitev oglaševanja ter pripravo oglasov za Facebook, Twitter, Linkedin ter YouTube.

  • Zakupimo ključne besede

Za vas izvedemo analizo ključnih besed in skupaj izberemo primerne ključne besede, vzpostavimo metriko in pripravimo oglase.

  • Pripravimo gradivo za na splet v katerem koli formatu oz. obliki

Na željo in potrebe naročnika svetujemo in pripravimo gradivo v katerem koli formatu, sliki, besedilu ali videu. Pripravimo članke za na spletne strani/portale, oglasne pasice (bannerje) in videe. Pri videih pripravimo tudi scenarij in izvedemo snemanje.

  • Vzpostavimo in pripravimo mailing

Za naročnika vzpostavimo in pripravimo mailing. Pomagamo tudi pri zasnovi in vzpostavitvi e- novic ali e-revij.

  • Ponujamo storitve mobilnega spletnega oglaševanja

Spletno oglaševanje prilagodimo napredni in hitro razvijajoči se mobilni tehnologiji.