Povpraševanje

Piškotki

Na spletni strani www.w3b.si cenimo zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki piškotkov opisuje načine in tip informacij, ki jih spletno mesto www.w3b.si pridobiva, zbira in obdeluje.

Podatki o obiskovalcih

Kot veliko drugih spletnih mest tudi www.w3b.si beleži določene podatke o obiskovalcih spletnega mesta. Podatki kot so tip brskalnika, ponudnik internetnih storitev (ISP), datume in časovne okvire, ki se nanašajo na prihod in izhod iz našega spletnega mesta, različno beleženje klikov, ki analizirajo takšne in drugačne metrike niso v nikakršni povezavi z osebnimi podatki prek katerih bi bilo mogoče obiskovalca identificirati.

Uporabljamo tudi funkcijo anonymizeIp, ki obiskovalcem omogoča 100% anonimnost. Onemogočeno je tudi posredovanje podatkov tretjim osebam.

Dodatno anonimnost si lahko zagotovite tudi z uporabo vtičnika, ki ga dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

NazivDomenaNamenKategorijaTrajanje
_gaw3b.siParameter za statistikoAnalitični piškotki2 leti
_utmaw3b.siParameter za statistikoAnalitični piškotki2 leti
_utmbw3b.siParameter za statistikoAnalitični piškotki1,5 ure
_utmcw3b.siParameter za statistikoAnalitični piškotkiSeja
_utmzw3b.siParameter za statistikoAnalitični piškotki1,5 leta
datr, c_user, cms, fr, lu, s, xs, p, presence, act, x_src, sub, _e-0brc-0facebook.comParameter za statistikoAnalitični piškotki2 leti

Onemogočenje piškotkov

Če želite onemogočiti piškotke lahko to storite na vaših brskalnikih. O tem, kako to storiti si lahko preberete na uradnih straneh posameznega brskalnika.

Velja od 14. 6. 2013