Povpraševanje

Piškotki

Na spletni strani www.w3b.si cenimo zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki piškotkov opisuje načine in tip informacij, ki jih spletno mesto www.w3b.si pridobiva, zbira in obdeluje.

Podatki o obiskovalcih

Kot veliko drugih spletnih mest tudi www.w3b.si beleži določene podatke o obiskovalcih spletnega mesta. Podatki kot so tip brskalnika, ponudnik internetnih storitev (ISP), datume in časovne okvire, ki se nanašajo na prihod in izhod iz našega spletnega mesta, različno beleženje klikov, ki analizirajo takšne in drugačne metrike niso v nikakršni povezavi z osebnimi podatki prek katerih bi bilo mogoče obiskovalca identificirati.

Uporabljamo tudi funkcijo anonymizeIp, ki obiskovalcem omogoča 100% anonimnost. Onemogočeno je tudi posredovanje podatkov tretjim osebam.

Dodatno anonimnost si lahko zagotovite tudi z uporabo vtičnika, ki ga dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Naziv Domena Namen Kategorija Trajanje
_ga w3b.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 2 leti
_utma w3b.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 2 leti
_utmb w3b.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 1,5 ure
_utmc w3b.si Parameter za statistiko Analitični piškotki Seja
_utmz w3b.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 1,5 leta
datr, c_user, cms, fr, lu, s, xs, p, presence, act, x_src, sub, _e-0brc-0 facebook.com Parameter za statistiko Analitični piškotki 2 leti

Onemogočenje piškotkov

Če želite onemogočiti piškotke lahko to storite na vaših brskalnikih. O tem, kako to storiti si lahko preberete na uradnih straneh posameznega brskalnika.

Velja od 14. 6. 2013