Povpraševanje

Vaša naslednja agencija

Naša zgodba

Kdo smo?

Smo agencija, ki že od samega začetka pridobiva izkušnje na največjih projektih v slovenskem digitalnem prostoru (op. glej mnenja naročnikov). Trenutno je v podjetju zaposlenih 12 oseb, strokovnjakov z različnih področij.

Zgodovina

Podjetje W3B, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2015, vendar pa blagovna znamka obstaja že od leta 2007, ko je eden od solastnikov (Denis Jakin) kot samozaposlen sodeloval pri različnih projektih, povezanih s spletnim marketingom. V agencijo s svojimi podizvajalci in zaposlenimi se je podjetje začelo spreminjati leta 2012, ko sta se solastnika, Denis Jakin in Maja Šorli Jakin, povezala tako poslovno kot zasebno.

Pomembni datumi v zgodovini blagovne znamke in podjetja

10. 4. 2007: registracija domene w3b.si
18. 10. 2007: ustanovitev W3B s.p.
8. 11. 2011: ustvarjena Facebook stran podjetja
10. 6. 2014: prva objava na omrežju Instagram
8. 10. 2015: ustanovitev W3B, d.o.o.
5. 2. 2016: registracija blagovne znamke W3B
maj 2018: prva slovenska agencija s cerfitikatom Zemanta Certified Partner
junij 2018: postanemo člani IAB Slovenija

Naša vizija in poslanstvo

  • Vizija

Ostati zaupanja vreden partner v poslovnem svetu, s stalno zavezanostjo k razvoju in rasti, hkrati pa ohranjati kakovost, integriteto in odličnost, ki smo si jih zadali že od prvega dne delovanja.

  • Poslanstvo

Zaupanje, strokovnost in transparentnost so temelji našega delovanja. V W3B se zavezujemo k izgradnji trajnih partnerstev s strankami, kjer je vsak projekt priložnost za skupno rast. Z združevanjem našega strokovnega znanja in vaše vizije stremimo k ustvarjanju uspešnih trženjskih pristopov, ki prinašajo merljive rezultate.

Razvoj logotipa

Naša kultura in vrednote

  • Zaupanje (TRUST)

Zaupanje je temelj našega delovanja. Kot agencija se zavedamo pomena tega, da nas naročniki dojemajo kot zaupanja vrednega partnerja. Hkrati med zaposlenimi negujemo vzajemno zaupanje, saj smo prepričani, da je to ključ do uspešnega in učinkovitega sodelovanja.

  • Odgovornost (ACCOUNTABILITY)

Odgovornost je del naše DNK. Do naročnikov čutimo odgovornost, saj jim zagotavljamo kakovostne in učinkovite storitve. Prav tako čutimo odgovornost do sodelavcev in podjetja. Nosimo tudi odgovornost do širše skupnosti in okolja, zato si prizadevamo za zeleno in trajnostno delovanje.

  • Spoštovanje (RESPECT)

Spoštovanje je vrednota, ki jo živimo vsak dan. Medsebojno spoštovanje je temelj naše podjetniške kulture. Cenimo in spoštujemo naše naročnike, saj nam zaupajo in sodelujejo z nami. Spoštujemo naše podjetje, njegove vrednote in vizijo. Prav tako spoštujemo svet okoli nas, vključno z različnimi kulturami, prepričanji in načini življenja. Zavezani smo k protidiskriminacijskim praksam in se zavzemamo za vključujoč in spoštljiv odnos do vseh.

Vizitka podjetja

W3B, d.o.o.
Hribarjevo nabrežje 13
1000 Ljubljana

Davčna št.: SI94159971
Matična št.: 6931553000

Lokacija

Kje nas najdete?

Kontakt

Za kontakt obiščite podstran "Povpraševanje"