Povpraševanje

Učinkovita optimizacija (SEO) s spremljanjem realnih pozicij

Povečajte obisk in vidljivost v spletnih iskalnikih.
Vaša naslednja agencija.

Družbena omrežja

Storitve

Analiza ključnih besed
Tehnična optimizacija strani
Vsebinska optimizacija
Priprava in objava vsebin, druge SEO aktivnosti
Analiza rezultatov, poročanje in predlogi

Metriko zastavimo že na začetku optimizacije

Če želite svojo spletno stran umestiti čim višje v iskalnikih, morate najprej vedeti, na katerem mestu se dejansko nahajate. W3B kombinacija storitev (optimizacija in merjenje vidljivosti) omogoča pred začetkom optimizacije pripravo analize realnih, z zgodovino neobremenjenih organskih pozicij v spletnih iskalnikih za ključne besede, ki jih želite optimizirati. Metriko in spremljanje pozicij pri W3B vzpostavimo s posebnim orodjem in tako lahko spremljamo učinke optimizacije od začetka do konca in še nadaljnje. Ker pozicije v iskalnikih niso fiksne in se spreminjajo, je spremljanje dogajanja na dnevni, tedenski ali mesečni osnovi ključno za pravočasno reagiranje oz. morebitne hitre popravke.

To pa še ni vse: napredno orodje nam omogoča, da lahko bolj natančno spremljamo učinke optimizacije za posamezne lokacije, kot so države in mesta ter tudi mobilne pozicije.

Kako poteka naše delo?

Po vzpostavitvi metrike za merjenje vidljivosti in določitvi strategije pričnemo s procesom optimizacije. Da lahko dosežemo dobre rezultate pri svojem delu, upoštevamo, da iskalniki, predvsem iskalnik Google, uporabljajo napredne algoritme za razvrščanje spletnih strani in pri tem upoštevajo različne signale. Naša naloga je, da spremljamo učinke, ustrezno in hitro reagiramo ter vašo spletno stran uredimo z uporabo dovoljenih metod, ki uvrščajo čim višje med organskimi rezultati.

Čas optimizacije je različno dolg, zato rezultati ne morejo biti vidni čez noč. Optimizacija je dolgoročen proces, odvisen od spletnih iskalnikov in strokovnosti izvajalcev.

W3B optimizacija spletnih strani (SEO) z naprednim merjenjem učinkov vključuje:

  • Pregled vaše spletne strani (vsebine in/ali strukture).
  • Tehnično analizo, ki vključuje nasvete pri preusmeritvah, posebne strani (404), uporabo JavaScript kode in druge pomembne tehnične vidike.
  • Copywriting oziroma vsebinski pregled vaše spletne strani.
  • Strategijo pozicioniranja v iskalnikih.
  • Analizo ključnih besed.
  • Vzpostavitev metrike za merjenje realnih pozicij.
  • Analizo konkurence in trga znotraj posamezne države.
  • Pridobivanje kakovostnih in relevantnih zunanjih povezav.

Zakaj izbrati podjetje W3B?

Izbira podjetja za izvajanje optimizacije spletne strani je zelo pomembna odločitev. W3B ima 8-letne izkušnje s tega področja in za seboj že več kot 100 uspešnih projektov. Optimizirali smo že več kot 1.000 ključnih besed, od tistih najbolj generičnih, kot so hujšanje, dieta, nepremičnine, finance, gostovanje, terme, majice, različni hoteli, različna mesta in številne druge bolj specifične, ki pa so zaupne narave.

Skrbno izbrane ključne besede, ki so plod raziskovanja, analize in testiranja, se ne vpisujejo kot referenca, saj za našo stranko predstavljajo poslovno skrivnost. Zaupanje in strokovnost sta odliki, ki ju poleg učinkovitosti naše stranke najbolj cenijo.

Pri svojem delu uporabljamo lastne analize in izkušnje. Predlagali bomo morebitne popravke vaše spletne strani. Dvignili bomo stopnjo zaupanja vaše spletne strani po merilih iskalnikov, kar se bo odražalo v povečanem obisku in povečani vidljivosti.

Pri svojem delu nenehno spremljamo novosti in jih tudi uspešno vključujemo tako, da vam lahko nudimo najnovejše in najboljše s področja optimizacije.

Kakšne so cene storitev?

Splošen cenik za storitve optimizacije spletnih strani je težko pripraviti, saj si projekti med seboj niso enaki in ključne besede dosegajo različne stopnje konkurenčnosti. Zaupajte nam več informacij in pripravili vam bomo personalizirano ponudbo s ceno za optimizacijo vaše spletne strani in morebitnimi drugimi SEO storitvami.

Pošlji povpraševanje

Študije primerov

Preverite naše znanje v praksi

Kampanja Vino in kulinarika na novih trgih

Upravljanje družbenega omrežja Facebook

Digitalna kampanja v podporo turističnim produktom Maribora z okolico

Mnenja naročnikov

Kaj pravijo naše stranke o nas?