Povpraševanje

Hribarjevo nabrežje 13, 1000 Ljubljana

01 292 73 37

Ponedeljek-petek od 9. do 17. ure

Napredno Google Ads oglaševanje

Z oglaševanjem v programu Google Ads (AdWords) povečujemo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu. Naša agencija ima Google Partners certifikat!

Google Ads oglaševanje

Pri oglaševanju s plačilom na klik (PPC) plačate samo za realizirane klike. V kolikor v vašo oglaševalsko kampanjo vključite tudi omrežje Google Display Network (GDN) oz. AdSense pa lahko oglašujte tudi glede na število prikazov (CNT).

Ključne prednosti Google oglaševanja

  1. DOSEG – V Sloveniji 71 % prebivalstva uporablja svetovni splet. Iskalnik Google uporablja kar 95 % vseh uporabnikov interneta.
  2. RELEVANTNOST – Oglasi so prikazani samo tistim, ki jih dejansko zanima vaša ponudba izdelkov ali storitev.
  3. ROI (ROAS) – Model oglaševanja na klik (PPC) zagotavlja, da boste plačali samo takrat, ko bo vaš potencialni kupec pokazal zanimanje za vaš izdelek ali storitev.

Možnosti Ads oglaševanja

  • Zakup ključnih besed na iskalniku Google – Pri zakupu ključnih besed se naš oglas prikaže, ko uporabnik opravi iskanje v iskalniku Google, ali pri enem izmed njihovih partnerjev (opcijsko). Oglas se prikaže nad organskimi zadetki, in sicer kot sponzorirana povezava.
  • Google prikazno omrežje – Google prikazno omrežje ali omrežje z vsebinami vključuje veliko skupino spletnih mest (rtvslo.si, bolha.com, avto.net, vecer.com, dnevnik.si, sobotainfo.com, finance.si, radio1.si …), ki z Googlom, portalom YouTube in Googlovimi storitvami (na primer Gmail) sodelujejo pri prikazovanju oglasov Google Ads.
  • Ponovno trženje – remarketing – Funkcija, ki vam omogoča, da dosežete uporabnike, ki so že obiskali vaše spletno mesto. Vaši oglasi se lahko tem strankam prikazujejo, ko obiskujejo druga spletna mesta v Google prikaznem omrežju.
  • Mobilno oglaševanje v okviru Google iskalnega in prikaznega omrežje
  • Video oglaševanje v okviru Google prikaznega omrežja

Dodatne možnosti Google Ads oglaševanja

  • Za mala podjetja – dodatna možnost 20 EUR + 60 EUR brezplačnega oglaševanja za mala podjetja (Vsem, ki še niste oglaševali na omrežju Google Ads in nimate Google Ads računa, lahko kot partnerska agencija ponudimo bon za oglaševanje v vrednosti 60,00 EUR (ob posebnih Google akcijah tudi do 90 EUR). Bon velja samo ob pogoju, da porabite začetnih 20,00 EUR)
  • AdGrants program za neprofitne organizacije