Povpraševanje

Upravljanje družbenih omrežij

Profile vaših družbenih omrežij prestavljamo na višjo raven.
Vaša naslednja agencija.

Družbena omrežja

Storitve

Strategija in koledar vsebin
Produkcija in oblikovanje vsebin
Objavljanje in urednikovanje
Promocija objav, večanje baze, sodelovanje s partnerji (Influencerji) in druge aktivacije
Analiza rezultatov, poročanje in predlogi

Blagovna znamka na družbenih omrežjih – zakaj?

Zunanja podoba blagovne znamke je pomembna, prav tako spletna stran podjetja. To so že ustaljene prakse, na katere ni treba več opozarjati. Manj poudarka pa je na podobi družbenih omrežij. Nikakor ni dovolj, da na Facebook strani svojega podjetja nekaj objavite, ko se spomnite, in imate osamljen profil na Instagramu, na katerem včasih podelite kakšno fotografijo z zasebnega izleta.

Pomembnost celostne podobe blagovne znamke

Zavedanje o pomembnosti celostne podobe na družbenih medijih in uspešnega ter smiselnega komuniciranja s strankami na različnih kanalih raste, a časa za redno pripravo vsebin velikokrat primanjkuje.

Zato boste z našo pomočjo na družbenih omrežjih Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter in drugih komunicirali redno in ažurno. Tako se boste še približali svoji ciljni skupini kupcev ali naročnikov.

Podoba vaše blagovne znamke je pomembna. In z nekonsistenco jo samo dodatno zavirate pri razvoju. Zato je pomembno zavedanje, da je najem strokovnjaka odlična investicija.

Strokovnjaka za družbena omrežja najamejo tisti, cenijo strokovnost in na to gledajo kot na investicijo in ne kot na strošek.

Ena naloga za več ljudi

Za vašo podobo na družbenih omrežjih namreč skrbita dva profila – pisec vsebin za družbena omrežja (Content Creator/Social Media Manager), ki bo v prvi fazi poskrbel za pripravo strategije in mesečnih koledarjev vaših objav, analiziral obnašanje vaših sledilcev, preučil vašo konkurenco in tako poskrbel, da bodo v prihodnje vaše objave na družbenih omrežjih skladne z vašimi cilji.

Druga oseba, ki bo skrbela za prezenco vaše blagovne znamke na družbenih omrežjih pa je Strokovnjak za komunikacijo s skupnostmi (Community Manager), ki bo glas vaše blagovne znamke, saj bo v vašem imenu neposredno komuniciral s strankami.

Podporo pa nudi oblikovalec, ki z upoštevanjem celostne grafične podobe poskrbi za vizualno privlačnost vsebin.

Zakaj W3B?

V podjetju W3B bomo pripravili strategiji upravljanja z vašimi obstoječimi in morebitnimi novimi profili na družbenih omrežjih, poenotili njihovo zunanjo podobo, pripravili sveže in aktualne objave ter v vašem imenu komunicirali s strankami, skladno z vsemi smernicami.

Pošlji povpraševanje

Študije primerov

Preverite naše znanje v praksi

Kampanja Vino in kulinarika na novih trgih

Upravljanje družbenega omrežja Facebook

Digitalna kampanja v podporo turističnim produktom Maribora z okolico

Mnenja naročnikov

Kaj pravijo naše stranke o nas?