Povpraševanje

Naročniki o nas

Zadovoljstvo naših naročnikov je, poleg zadovoljstva zaposlenih, na 1. mestu. Hvala za vaše zaupanje!

V letu 2020 smo z agencijo W3B sodelovali na področju izvedbene podpore na družbenih omrežjih STO. Začetek sodelovanja smo vzpostavili še preden smo slutili, da bo COVID-19 onemogočil potovanja in da bodo družbena omrežja postala eden izmed ključnih kanalov komunikacije.

Interno na STO smo zasnovali odgovorno, inspiracijsko komunikacijo, kjer so nam tudi izvajalci (W3B) pomagali speljati komunikacijo skozi povečan obseg organskih objav. Sodelovanje je bilo z Majo in ekipo W3B zelo dobro, vse dogovorjeno aktivnosti so bile izvedene v previdenem časovnem roku. Hvala Maja za zanesljivost in sodelovanje.

Nina Colarić Cvirn
Nina Colarić Cvirn
Head of Social Media Marketing, Slovenian Tourist Board
Ko je agencija korak pred tabo oziroma ti na določene trenutke bere misli, je že skoraj malo srhljivo. 🙂 Malo za šalo, malo za res. Najti pravega partnerja, ki razume naročnika in se prilagaja njihovim željam in omejitvam ter pri tem ustvari učinkovito zgodbo, je danes v poslu izjemnega pomena. In W3B je definitivno takšna agencija, ki jo z lahkoto vsem priporočam. Velikim in malim. Ker se potrudijo in projekt speljejo od začetka do konca. Ker jim je za naročnika mar in so zaupanja vredni.
Nataša Crnkovič
mag. Nataša Crnkovič
Vodja službe marketinga in komuniciranja Deželne banke Slovenije
V današnjem instantnem digitalnem ekosistemu je sodelovanje s pravo agencijo ključno, če želimo ostati v koraku z razvojem digitalnega ekosistema in sinergijskimi učinki med domenski znanjem iz naročnikove industrije ter znanjem agencije. Z Denisom in ekipo sodelujemo na področju sožitnega oglaševanja, performanca in optimizacije spletne strani, z rezultati smo zelo zadovoljni. Posebno bi pohvalil agilnost in odzivnost ob spreminjanju naših potreb.
Gorazd Kompas
Gorazd Zakrajšek
Direktor za digital, KOMPAS d.d.
Na trgu je ogromno podjetij, ki se ukvarja z oglaševalskimi storitvami in čisto vse ti ponujajo optimizacijo stroškov, boljše oglasne kampanje in boljše rezultate od obstoječih. Med to poplavo »Prvakov« je težko izbirati. Mi smo precej oglaševalskih agencij zamenjali, dokler nismo začeli sodelovati s podjetjem W3B. Imajo ogromno znanja in so izredno hitri ter prilagodljivi. Vendar glavni razlog, da sedaj že več let delamo z njimi, je v tem, da so edini, ki so nam omogočili popolnoma transparenten pogled na njihovo delovanje in s tem dvignili nivo zaupanja na najvišjo raven.
Urban
Urban Martinuč
Direktor podjetja Airabela
W3B ekipo odlikuje strokovnost, analitičnost ter odzivnost pri zagotavljanju optimalnih oglaševalskih rešitev za naročnika. Predvsem pa entuziazem, ki nas skupaj žene k nenehnemu učenju in izpopolnjevanju naših kampanj.
Blaž Bezek
Blaž Bezek
Razvoj programa, vodja storitve VOYO
Z agencijo W3B smo sodelovali pri načrtovanju in izvedbi digitalne kampanje za nove ciljne trge, kjer poprej še nismo oglaševali. Rezultati so bili nad našimi pričakovanji. Že pri sami pripravi na oglaševanje so bili zelo odzivni in imeli dobre ideje kako stran najbolje pripraviti na učinkovit odziv oglaševanja s strani uporabnikov. Odlikuje jih tudi oseben odnos z naročniki. Agencijo bi vsekakor priporočili.
Urška Rožič
Urška Rožič
Sodelavka za področje digitalnega marketinga Zavoda za turizem Maribor
Ekipa W3B z Denisom in Majo na čelu je enkratna. Predstavili in uvedli so nas v sožitno oglaševanje, ker z rezultati na nekaterih drugih kanalih nismo bili zadovoljni. Sožitno oglaševanje za nas sedaj tudi vodijo in z rezultati smo zelo zadovoljni. Njihova strokovnost, odzivnost in prijaznost skačejo v nebo. Z veseljem grem tudi na kakšen manj formalen sestanek ali kavo, kjer ena ura čisto prehitro mine.
Petra Ambrožič
Petra Ambrožič
Strokovna sodelavka za marketing in odnose z javnostmi, LON
Pravijo, da je prvi vtis najpomembnejši. Ekipa agencije W3B mi je že na uvodnem sestanku delovala kot agencija, ki ji naročnik ni le potencialna referenca za naprej. Ne samo, da se trudi in išče rešitve, ki bi nam prinesle kar najboljše rezultate naših kampanj, odlika ekipa je tudi v odzivnosti na zastavljena vprašanja in dileme. Izbrana agencija ti mora vlivati zaupanje v delo, ki ga opravlja, še posebej če se prvič srečuješ z določenim naročilom. Mene ni sram povedati, da nečesa ne razumem.
Visit Ljubljana
Petra Logar Trenc
Vodja marketinga, Turizem Ljubljana
Ekipa W3B je s svojim analitičnim pristopom odlično izvedla tako kreativni del kampanje kot medijski zakup, rezultat česar je bil presežek že tako visoko zastavljenih ciljev. Pri izvedenem projektu so se izkazali kot zanesljiv partner, ki je pri delu upošteval tudi specifične zahteve, vezane na naše področje delovanja.
STO
Živa Deu
Vodja digitalnega komuniciranja, vsebinski digitalni marketing, Slovenska turistična organizacija
Z odločitvijo za sodelovanje z W3B smo našo digitalno prisotnost dvignili na raven, ki smo si jo že dolgo želeli. Z odzivno in samoiniciativno ekipo je delo enostavno in profesionalno, počutimo se v varnih rokah. Rezultati so dobri in jih konstantno nadgrajujemo. W3B agencijo bi priporočili vsem, ki cenijo kvaliteto dela, ki se kaže v kreativnosti in učinkovitih rezultatih.
Loka kava
ekipa Loka kava
Z W3B smo sodelovali v okviru dveh digitalnih kampanj. Sodelovanje je bilo zelo tvorno. Ekipa zelo dobro pozna svoje delo, so izjemno profesionalni in hitro odzivni, kar je dandanes še posebej pomembno. Obe kampanji sta presegli naša pričakovanja, vso delo, ki jim je bilo zaupano z naše strani, je bilo izpeljano brezhibno.
Turizem Ptuj
Tanja Srečkovič Bolšec
Direktorica Zavoda za turizem Ptuj
Spletni marketing postaja pomemben tudi v nevladnem neprofitnem sektorju. Danes imajo organizacije možnost dostopa do donacij storitev Google oglaševanja preko donacijske sheme TechSoup Slovenija. Pri tem je pomembna optimalna uporaba orodij, kjer nam je izdatno pomagala mlada ekipa podjetja W3B, ki je prilagodila svoj poslovni model potrebam nevladnih organizacij, tako po vsebinski, kot tudi cenovni plati.
techsoup Slovenija
Matjaž Medvešek
TechSoup Slovenija