Povpraševanje

Naročniki o našem delu

Vaš zaupanja vreden partner v poslovnem svetu.

Zaupanje, strokovnost in transparentnost so ključni gradniki vsakega uspešnega trženjskega pristopa.

Ko je agencija korak pred tabo oziroma ti na določene trenutke bere misli, je že skoraj malo srhljivo. 🙂 Malo za šalo, malo za res. Najti pravega partnerja, ki razume naročnika in se prilagaja njihovim željam in omejitvam ter pri tem ustvari učinkovito zgodbo, je danes v poslu izjemnega pomena. In W3B je definitivno takšna agencija, ki jo z lahkoto vsem priporočam. Velikim in malim. Ker se potrudijo in projekt speljejo od začetka do konca. Ker jim je za naročnika mar in so zaupanja vredni.
Nataša Crnkovič
mag. Nataša Crnkovič
Vodja službe marketinga in komuniciranja Deželne banke Slovenije
Sodelovanje z agencijo W3B, poteka izjemno korektno in profesionalno. So strokovni in hitro odzivni, zato je z njimi dobro sodelovati. Z ustrezno izbiro kreativ in taktik za nas uspešno izvajajo oglaševanje preko družbenih omrežij, vedno pa so dobrodošli tudi njihovi predlogi in nasveti za izboljšave
Jelka Slatinšek
mag. Jelka Slatinšek
Direktor trženja in tržnega komuniciranja JUB
Z W3B smo v Kompasu sodelovali že pred leti, v času pandemije pa smo sodelovanja z zunanjimi izvajalci prekinili. V letu 2022 smo ponovno začeli iskati zunanjega partnerja za digitalni marketing, predvsem za Google in FB/IG oglaševanje ter SEO.
Pri sodelovanju z W3B me najbolj prepriča in navdušuje odnos do naročnika, ki je spoštljiv, prilagodljiv in strokoven, ne glede na »velikost« naročnika. Glede na to, da se ukvarjamo z dejavnostjo, ki je izjemno občutljiva na vse, kar se dogaja v svetu in družbi, je neizogibno, da se tudi marketinške aktivnosti temu prilagajajo. Pri nas res ne gre vse po planu ali uredniškem koledarju. In tu imamo s strani W3B izjemno razumevanje, ki smo ga pri marsikaterem sodelovanju pogrešali. Kot že zapisano – odnos, strokovnost, odzivnost, prilagodljivost, razumevanje dejavnosti, enostavno energija je tisto, kar nas vodi po skupni poti tako fajn sodelovanja.
Vesna Barbalic
Vesna Barbalic
Direktorica strateškega marketinga in razvoja, Kompas
Na trgu je ogromno podjetij, ki se ukvarja z oglaševalskimi storitvami in čisto vse ti ponujajo optimizacijo stroškov, boljše oglasne kampanje in boljše rezultate od obstoječih. Med to poplavo »Prvakov« je težko izbirati. Mi smo precej oglaševalskih agencij zamenjali, dokler nismo začeli sodelovati s podjetjem W3B. Imajo ogromno znanja in so izredno hitri ter prilagodljivi. Vendar glavni razlog, da sedaj že več let delamo z njimi, je v tem, da so edini, ki so nam omogočili popolnoma transparenten pogled na njihovo delovanje in s tem dvignili nivo zaupanja na najvišjo raven.
Urban
Urban Martinuč
Direktor podjetja Airabela
Dolgo smo iskali marketinško agencijo, ki ti kljub obilici dela daje občutek kot, da je tvoj projekt za njih pomemben. Nekoga, ki je pripravljen narediti nekaj več (tudi izven dogovorjenih okvirjev projekta). Denis in Maja sta osebi s katerimi je prijetno sodelovati, po drugi strani pa prijetno sodelovanje prinese realne in dobre rezultate. Vedno dosegljiva, prijazna in izjemno strokovna ekipa s transparentnim delovanjem.
Sanja Ćeman
Sanja Ćeman
GLS Slovenia
Z agencijo W3B smo začeli sodelovati ob razstavi Hinko Smrekar, digitalna razstava na prostem (avgust 2021). V sodelovanju z W3B in Europlakatom smo razvili inovativno predstavitev likovne dediščine, in sicer se je enajst ključnih del Hinka Smrekarja na vsako polno minuto za deset sekund prikazalo na kar 24 digitalnih panelih na ljubljanski promenadi na Slovenski cesti in Čopovi ulici. Izjemna vizualna in učinkovita akcija je pritegnila številne mimoidoče, da so pozneje obiskali Narodno galerijo, dobili pa smo tudi 2. nagrado v kategoriji Digitalni projekti v prostoru (Outdor Digital) na 11. nagradah WEBSI za digitalne presežke (september 2022). Angažiranost in profesionalnost ekipe W3B nas je navdušila, k nadaljnemu sodelovanju pa nas je prepričala tudi njihova topla prijaznost.
Živa Rogelj
Živa Rogelj
Vodja Izobraževanja in animacije, Narodna galerija
Dela se rada lotim celostno, z odgovornostjo in popolnoma predano. Hkrati sem tudi zelo previdna, delujem preventivno in premišljeno, zato najprej nisem bila prepričana, ali je W3B prava agencija za nas. Strah je bil povsem nepotreben in ne bi se mogla bolj motiti! Maja (SM Chef) in Denis (Google Master) sta vsak na svojem področju neverjetna strokovnjaka, skupaj z ekipo pa v projekte prineseta dolgoletne izkušnje, znanje, navdušenje, željo in motiviranost, da skupaj dosežemo vse cilje in postanemo najboljši! Podpora in (zelo koristni) nasveti – vse to pride v paketu, če se odločiš za sodelovanje z njimi. HVALA celi ekipi – za nas ste najboljša digitalna agencija (EVER)!
Urša Zupan
Urša Zupan
Marketing Enterpoint
Razvoj spletne strani je bil zame in sodelavce dolgotrajen proces, ki smo po večmesečnem delu uspešno zaključili in pričeli s spletno prodajo. Naivno smo mislili, da je s tem večina dela opravljenega. Spletna prodaja se ne zgodi sama od sebe, temveč se ustvarja in povečuje le s pravim digitalnim oglaševanjem, in tukaj je bila agencija W3B naš najboljši partner od samega začetka. Spoznavanje sveta digitalnega oglaševanja je bilo s pomčjo ekipe W3B nadvse prijetno in produktivno. Z koristnimi nasveti agencije in optimizacijo kampanj se naša spletna stran razvija v želeno smer.
Tisto, kar najbolj cenim pri agenciji W3B, je samoinciativnost in zaupanje, da bo vse, kar smo se dogovorili, tudi narejeno brez potrebnega preverjanja.
Desigual Sejda Jancar
Sejda Jančar
Desigual area brand manager
Z agencijo W3B sodelujemo že vrsto let in zagotovo bo tako tudi v prihodnje. V okviru oglaševalskih akcij, ki so jih vodili za nas, in izven njih so nam vedno na voljo za vprašanja in dileme. Sodelovali smo na mnogih naših projektih, kjer smo tudi zaradi njih beležili dobre rezultate.  Za naše sodelavce so organizirali izobraževanja, ki so bila profesionalno izvedena v zadovoljstvo vseh sodelujočih.
So čudovita ekipa zanesljivih strokovnjakov, s katerimi je lepo (ne le učinkovito:blush:) delati.
RIKO
ekipa Riko
Z odločitvijo za sodelovanje z W3B smo našo digitalno prisotnost dvignili na raven, ki smo si jo že dolgo želeli. Z odzivno in samoiniciativno ekipo je delo enostavno in profesionalno, počutimo se v varnih rokah. Rezultati so dobri in jih konstantno nadgrajujemo. W3B agencijo bi priporočili vsem, ki cenijo kvaliteto dela, ki se kaže v kreativnosti in učinkovitih rezultatih.
Loka kava
ekipa Loka kava
W3B ekipo odlikuje strokovnost, analitičnost ter odzivnost pri zagotavljanju optimalnih oglaševalskih rešitev za naročnika. Predvsem pa entuziazem, ki nas skupaj žene k nenehnemu učenju in izpopolnjevanju naših kampanj.
Blaž Bezek
Blaž Bezek
Razvoj programa, vodja storitve VOYO

V letu 2020 smo z agencijo W3B sodelovali na področju izvedbene podpore na družbenih omrežjih STO. Začetek sodelovanja smo vzpostavili še preden smo slutili, da bo COVID-19 onemogočil potovanja in da bodo družbena omrežja postala eden izmed ključnih kanalov komunikacije.

Interno na STO smo zasnovali odgovorno, inspiracijsko komunikacijo, kjer so nam tudi izvajalci (W3B) pomagali speljati komunikacijo skozi povečan obseg organskih objav. Sodelovanje je bilo z Majo in ekipo W3B zelo dobro, vse dogovorjeno aktivnosti so bile izvedene v previdenem časovnem roku. Hvala Maja za zanesljivost in sodelovanje.

Nina Colarić Cvirn
Nina Colarić Cvirn
Head of Social Media Marketing, Slovenian Tourist Board
Z W3B smo sodelovali v okviru dveh digitalnih kampanj. Sodelovanje je bilo zelo tvorno. Ekipa zelo dobro pozna svoje delo, so izjemno profesionalni in hitro odzivni, kar je dandanes še posebej pomembno. Obe kampanji sta presegli naša pričakovanja, vso delo, ki jim je bilo zaupano z naše strani, je bilo izpeljano brezhibno.
Turizem Ptuj
Tanja Srečkovič Bolšec
Direktorica Zavoda za turizem Ptuj
Z agencijo W3B smo sodelovali pri načrtovanju in izvedbi digitalne kampanje za nove ciljne trge, kjer poprej še nismo oglaševali. Rezultati so bili nad našimi pričakovanji. Že pri sami pripravi na oglaševanje so bili zelo odzivni in imeli dobre ideje kako stran najbolje pripraviti na učinkovit odziv oglaševanja s strani uporabnikov. Odlikuje jih tudi oseben odnos z naročniki. Agencijo bi vsekakor priporočili.
Urška Rožič
Urška Rožič
Sodelavka za področje digitalnega marketinga Zavoda za turizem Maribor
Spletni marketing postaja pomemben tudi v nevladnem neprofitnem sektorju. Danes imajo organizacije možnost dostopa do donacij storitev Google oglaševanja preko donacijske sheme TechSoup Slovenija. Pri tem je pomembna optimalna uporaba orodij, kjer nam je izdatno pomagala mlada ekipa podjetja W3B, ki je prilagodila svoj poslovni model potrebam nevladnih organizacij, tako po vsebinski, kot tudi cenovni plati.
techsoup Slovenija
Matjaž Medvešek
TechSoup Slovenija

Želite biti del naše uspešne zgodbe?

Vsak naročnik in vsak projekt sta za nas posebna in edinstvena. Ponosni smo na zgodbe, ki jih pišemo skupaj z našimi naročniki. Če želite tudi vi pisati svojo uspešno zgodbo in pri tem potrebujete zaupanja vrednega partnerja, nas kontaktirajte. Skupaj bomo ustvarili novo zgodbo o uspehu.