Povpraševanje

W3B članica IAB Slovenija

11. 7. 2018 | Novice | Avtor: W3B

IAB Slovenija

Z julijem je agencija za digitalni marketing W3B postala članica Zavoda IAB Slovenija.

IAB je panožno združenje, ki se ukvarja z aktivno promocijo in podporo razvoju digitalnega in interaktivnega oglaševanja in je del globalne mreže IAB ter članica IAB Europe.

Za članstvo so se v agenciji W3B odločili zaradi številnih prednosti. Člani namreč prvi izvejo za najnovejše digitalne trende, znanja in raziskave, kar je dodana vrednost za njihove naročnike. Zaposleni v W3B-ju bodo tudi z veseljem prisluhnili mnenjskim voditeljem digitalne industrije ter z njimi diskutirati o digitalnih standardih, priporočilih in primerih dobre prakse na IAB-jevih dogodkih.

W3B je tako postala del štirideseterice članov, ki sooblikujejo slovenski digitalni marketing, in bodo tako lahko aktivno sodelovali pri razvoju in aktivnostih združenja ter jim posredovali informacije, s pomočjo katerih združenje oblikuje svoje programe, smernice in aktivnosti. Njihova prva zadolžitev je sodelovanje v delovni skupini o sožitnem (nativnem) oglaševanju. S svojim znanjem in izkušnjami bodo v delovni skupini pomagali pri vzpostavitvi standardov in definirati razumevanje sožitnega oglaševanja, delovna skupina bo tudi oblikovala stališča IAB Slovenija do tovrstnega oglaševanja ter predstavila najboljše primere v Sloveniji in Evropi. Pripravili bodo vodič po sožitnem oglaševanju ter slovar izrazov, prav tako pa bodo vzpostavili standarde merjenja učinkovitosti sožitnega oglaševanja.

Tako v IAB-ju kot W3B-ju se veselijo rezultatov, ki jih bo prineslo sodelovanje.