Povpraševanje

Strokovno svetovanje pri poslovno-trženjskih izzivih digitalnega marketinga

Izgubljeni v digitalni džungli? Dovolite, da vam pomagamo. Biti izviren pri kampanjah in spodbuditi porabnike k aktivnosti je danes zaradi številnih sprememb, vedenja konkurence in porabnikov veliko težje kot pred leti, zato je vsakodnevno potrebno hitro reagiranje ter ustvarjanje novih idej. Znano je, da se najboljše ideje zgodijo ob sproščenem ter neobremenjenem pogovoru več posameznikov.

W3Brain - Strokovno svetovanje pri poslovno-trženjskih izzivih digitalnega marketinga

W3B storitev W3Brain omogoča naročniku oziroma podjetju, da s pomočjo tretje osebe oziroma ekipe pride do predlogov in idej, do katerih na običajnem delovnem sestanku mogoče sploh ne bi prišel.

Prednost je v tem, da zunanja oseba oziroma ekipa ni determinirana, omejena ali kakor koli obremenjena s stanjem v podjetju in lahko tako veliko lažje predlaga in razvija ideje. V ekipi imamo strokovna in specifična znanja ter izkušnje z različnih projektov. To nam daje možnost, da gledamo na projekte iz različnih zornih kotov ter vas opozorimo na pasti, težave in morebitne ovire, na katere morda sploh ne bi pomislili.

Na voljo sta dve možnosti, izberite tisto, ki vam najbolje ustreza.

PRVA MOŽNOST: Najem W3Brain ekipe

Glede na specifikacije projekta, njegove razvojne faze, zahtevnosti in obsežnosti skupaj določimo okvirno število ur, za katere se ekipa posveti razvoju vsebinske zasnove kampanje ali poslovne ideje. Ekipa W3Brain bo v določenem času opravila postopek za kreativno iskanje čim več idej oziroma rešitev za predstavljen problem. Ker naročnik v postopku ni fizično prisoten, mu ekipa pošlje video posnetek, kjer so zabeležene vse ideje ali rešitve.

DRUGA MOŽNOST: Najem W3Brain ekipe z naročnikovo prisotnostjo

Druga možnost, ki vam jo ponujamo, se od prve razlikuje le v tem, da ste pri procesu prisotni. Na delavnem sestanku ste lahko prisotni fizično ali s pomočjo telekomunikacijske tehnologije (npr. Skypa). Na ta način lahko sodelujete pri razpravi in si sami pripravite in vsebinsko oblikujete zapisnik idej oziroma predlog rešitev.

Zakaj W3Brain?

  • W3Brain omogoča najem kreativnega sodelavca ali ekipe.
  • W3Brain ima strokovno in specifično znanje ter dolgoletne izkušnje.
  • W3Brain se ne omejuje, kar je odločilno pri snovanju idej ali iskanju rešitev.
  • W3Brain kot svež veter spodbuja aktivnosti in vnaša znanje, ideje in izkušnje.
  • W3Brain pomaga pri iskanju idej in rešitev za marketinške in poslovne probleme.
  • W3Brain omogoča sodelovanje in interakcijo na višjem nivoju.
  • W3Brain ima raznoliko znanje iz marketinškega in poslovnega področja.
  • W3Brain ekipa ima izdelan postopek, ki vsebuje tehnike, s katerimi se lahko ustvari okolje za snovanje idej.