Oglaševanje na Instagramu

Oglaševanje na Instagramu je možnost oglaševanja v sklopu oglaševanja na Facebooku. Če torej želite doseči poseben segment ljudi, oglašujte na Instagramu!
Instagram oglaševanje
Aplikacijo Instagram uporablja 450.000 Slovencev. Njim lahko zdaj v prikazujete svojo blagovno znamko!
Trenutno lahko izbirate med tremi možnostmi oz. formati oglaševanja. Najbolje je, da se med njimi odločite glede na storitev, s katero se ukvarjate, ali pa testirati, katera izmed možnosti je najbolj učinkovita. Načini oz. formati oglaševanja so sledeči:

  • Oglaševanje s fotografijo: slikovni oglas s pripadajočim tekstom se kot sponzoriran prikazuje na časovnici uporabnikov, ki jih boste targetirali.
  • Oglaševanje z video vsebino: pri oglaševanju z videom moramo biti pozorni na to, da oglas ne presega omejitve 30 sekund.
  • Oglaševanje z galerijo: prav tako lahko v en oglas vnesete več kot eno sliko in tako ustvarite t.i. karoselo oz. galerijo slik, ki si jo porabniki lahko ogledajo znotraj aplikacije.

Porabniki lahko vaš oglas všečkajo oz. »srčkajo« tako kot organske objave – z dvoklikom nanj ali s klikom na ikono srca pod njim, lahko pa jih tudi komentirajo.
Instagram oglasi
Z oglaševanjem na Instagramu porabnika peljete na svojo spletno stran, kjer mu ponudite svoj izdelek ali storitev, ali pa mu ponudite možnost prenosa vaše aplikacije na njegov telefon. Prednost tovrstnega oglaševanja je, da porabnika seznanite s svojo blagovno znamko (branding) in mu s pomočjo video vsebin poveste svojo zgodbo (vsebinsko trženje).

Če želite, da so oglasi učinkoviti, morajo biti izdelanih po načelih, po katerih Instagram deluje. Biti morajo kreativni in s kvalitetno pripadajočo fotografijo. Naša mlada in kreativna ekipa ima znanje, s katerim bodo vaši oglasi videti organsko in tako učinkoviti. Za več informacij izpolnite spodnji obrazec.

V podjetju W3B spoštujemo in varujemo zasebnost podatkov.

W3B, d.o.o., Hribarjevo nabrežje 13, 1000 Ljubljana, Slovenija (EU). W3B info@w3b.si W3B (01) 292 73 37 W3B Zemljevid
© 2007 - 2018 W3B, d.o.o., vse pravice pridržane. W3B je registrirana blagovna znamka.