Povpraševanje

AdGrants program za neprofitne organizacije

Google AdGrants je neprofitna različica že poznanega orodja AdWords. Google AdGrants je program, ki je v tujini že dobro poznan in koriščen, pred kratkim pa je prišel tudi v Slovenijo.

Google AdGrants program za neprofitne organizacije

Google AdGrants program je namenjen izključno neprofitnim organizacijam. Posebnost programa je, da opolnomoča organizacije oziroma omogoča neprofitnim organizacijam mesečni izkoristek 10.000$ za oglaševanje v programu AdWords.

V programu Google AdGrants je organizacijam omogočeno oglaševanje z besedilnimi oglasi in ključnimi besedami, povezanimi s poslanstvom organizacije.

Ali ustrezam pogojem?

Pogojem za vključitev v program ustrezate, če imate veljaven status dobrodelne neprofitne ustanove, delujočo spletno stran in ste registrirani pri podjetju TechSoup Slovenija.

Vključijo se lahko:
• združenja, ki jim je ustrezno ministrstvo priznalo delovanje v javnem interesu;
• združenja, ustanove ali zasebni inštituti, ki delujejo na neprofitni osnovi za javno korist
• verske skupnosti, registrirane pri ministrstvu za kulturo.

Kako lahko postanem del AdGrants programa?

V program se lahko prijavite preko spletnega obrazca. Če še niste registrirani pri podjetju TechSoup Slovenija, morate najprej opraviti registracijo in pridobiti potrditveni žeton, s katerim se lahko prijavite v AdGrants program.

Kako vam lahko mi pomagamo?

Agencija W3B je kot agencija za digitalni marketing vključena v program Google Partners. Ta program nam omogoča podporo, boljšo dostopnost in hitrejše pridobivanje ustreznih in relevantnih informacij s strani Googla.

V primeru, da vas zanimajo informacije glede programa, se lahko obrnete tudi na nas in pomagali vam bomo tako pri prijavi v program kot tudi pri vodenju računa v AdGrants programu.