W3B na Google seminarju v Zagrebu

22. 9. 2014, avtor prispevka: .

V torek, 16. septembra 2014, se je v sklopu Google partnerstva ekipa marketinške agencije W3B udeležila izobraževanja in usposabljanja kadra. Dogodek se je v organizaciji korporacije Google odvijal v poslovnem centru Almeria v Zagrebu.

Tema tokratnega seminarja je bila o tem, kako predstaviti Google Adwords-ov naročnikom oziroma strankam. Znanje in izkušnje so delili tuji strokovnjaki iz Češke, Nemčije in Madžarske. Tako so Robert Štipko iz agencije PPCreklamy, Balazsa Gandero iz agencije Intren, Grigoris Zarifopoulos iz Googla ter Nikolaus Herbert iz Fairrank GmbH skupaj v nekaj urah izvedli izredno zanimiv seminar s koristno in poučno vsebino. Celotno predavanje se je vrtelo na temo predstavitve in približanja Adwords-ov malim in srednje velikim podjetjem, ki imajo omejene proračune.

Osveženo in tudi na novo pridobljeno znanje nam kot Google Partner agenciji omogoča, da tem podjetjem predstavimo Google Adwords in jim obenem pomagamo izkoristiti konkurenčno priložnost, da uspejo na tržišču med velikimi igralci.

Janez in Miha, W3B

W3B, Google Partners seminar

➜ Stopite v stik z nami!
W3B, d.o.o., Hribarjevo nabrežje 13, 1000 Ljubljana, Slovenija (EU). W3B info@w3b.si W3B (01) 292 73 37 W3B Zemljevid
© 2007 - 2018 W3B, d.o.o., vse pravice pridržane. W3B je registrirana blagovna znamka.