Upravljanje družbenih omrežij

Pri nas je dejstvo, da je zunanja podoba tako morda fizične trgovine kot spletne strani, na kateri se ponuja določeno storitev, zelo pomembna prvina komunikacije s potencialnimi strankami. Prav tako je ponotranjeno dejstvo, da je to podobo moč nadzirati in tudi z njeno pomočjo sporočati stranki svojo kompetentnost.

Družbena omrežja

Stopite v stik z nami!

Malce manjše pa je zavedanje, da je tudi podoba na družbenih omrežjih del te celostne podobe in da je uspešno in relevantno komuniciranje s strankami s pomočjo Facebooka, Twitterja, YouTubea ter ostalih kanalov pomemben del spletne podobe določene blagovne znamke.

Ni dovolj, da na vaši strani Facebook vsake toliko nekaj objavite. Podobi svoje blagovne znamke lahko na ta način celo škodite – nekonstantne in nerelevantne objave vas lahko stanejo oboževalcev, sledilcev ali naročnikov.

Zato je pomembno, da za to najamete strokovnjaka. Za vašo podobo na družbenih omrežjih skrbita dva profila človeka. Prvi je Social Media Manager (upravljalec družbenih omrežji), ki poskrbi za strategijo vaših objav, analizira obnašanje vaših oboževalcev ter vašo konkurenco ter na ta način poskrbi, da je objava na vašem družbenem omrežju aktualna in relevantna za porabnika. Drugi profil je Community Manager (strokovnjak za komunikacijo s skupnostjo), ki je na nek način glas vaše blagovne znamke, saj v vašem imenu in imenu vaše blagovne znamke neposredno komunicira s porabniki.

V podjetju W3B domislimo vašo podobo na družbenem omrežju, pripravimo strategijo objav ter v vašem imenu komuniciramo s strankami.

Stopite v stik z nami!

W3B.agency

Seznam storitev
Digitalne novice
Zapisi na blogu
O agenciji W3B
Program za neprofitne organizacije
Kontakt

W3B.partners


W3B.info

W3B, d.o.o.
Hribarjevo nabrežje 13
1000 Ljubljana
W3B info@w3b.si
W3B (01) 292 73 37
W3B Zemljevid

© 2007 - 2018 W3B. Vse pravice pridržane. W3B je registrirana blagovna znamka. W3B, d.o.o.