Optimizacija spletnih strani

Želite povečati obisk iz naslova spletnih iskalnikov? Potem ste našli zaupanja vrednega partnerja za optimizacijo strani!
Optimizacija spletne strani

Pošlji povpraševanje

Optimizacija spletnih strani ali SEO-optimizacija je skupno poimenovanje storitev, ki vključujejo:

  • Pregled vaše spletne strani (vsebine in/ali strukture).
  • Tehnično analizo, ki vključuje nasvete pri preusmeritvah, posebne strani (404), uporabo JavaScript kode in druge pomembne tehnične vidike.
  • Copywriting oziroma vsebinski pregled vaše spletne strani.
  • Strategijo pozicioniranja v iskalnikih.
  • Analizo ključnih besed.
  • Analizo konkurence in trga znotraj posamezne države.
  • Pridobivanje kakovostnih in relevantnih zunanjih povezav.

Optimizacija spletne strani za iskalnike lahko bistveno pripomore k povečanju obiska vaše spletne strani. Na kakšen način lahko to dosežemo?

Iskalniki, predvsem iskalnik Google uporabljajo napredne algoritme za razvrščanje spletnih strani in pri tem upoštevajo različne signale. Naša naloga je, da vašo spletno stran uredimo in z uporabo dovoljenih metod uvrstimo čim višje med organskimi rezultati.

Zakaj izbrati podjetje W3B?

Izbira podjetja za izvajanje optimizacije spletne strani je zelo pomembna odločitev. W3B ima 7-letne izkušnje s tega področja in za seboj že več kot 100 uspešnih projektov. Optimizirali smo že več kot 1.000 ključnih besed, od tistih najbolj generičnih, kot so hujšanje, dieta, nepremičnine, finance, gostovanje, terme, majice, različni hotel, različna mesta in številne druge bolj specifični, ki pa so zaupne narave.

Optimizacija Google

Skrbno izbrane ključne besede, ki so plod raziskovanja, analize in testiranja, se ne vpisujejo kot referenca, saj za našo stranko predstavljajo poslovno skrivnost. Zaupanje in strokovnost sta odliki, ki ju poleg učinkovitosti naše stranke najbolj cenijo.

Pri svojem delu uporabljamo lastne analize in izkušanje. Izvedli bomo morebitne popravke vaše spletne strani. Dvignili bomo stopnjo zaupanja vaše spletne strani po merilih iskalnikov, kar se bo odražalo v povečanem obisku.

Kakšne so cene storitev?

Splošen cenik za storitve optimizacije spletnih strani je težko pripraviti, saj si projekti med seboj niso enaki in ključne besede dosegajo različne stopnje konkurenčnosti. Informativen cenik za Slovenijo pa je naslednji:

  • 15 EUR – 1 objava (Slovenija)
  • 45 EUR – 1 objava (tujina)

V cene ni vključen DDV.

Pošlji povpraševanje
W3B.kontakt

Za informacije in naročilo storitev pokličite
(01) 292 73 37
ali izpolnite
kontaktni obrazec.

W3B.Ljubljana

Obiščite nas v poslovnih prostorih v Ljubljani na Hribarjevem nabrežju 13.

#digitalnenovice

W3B.info

W3B, digitalni marketing
Hribarjevo nabrežje 13
1000 Ljubljana

W3B info@w3b.si
W3B (01) 292 73 37
W3B (01) 292 73 38
W3B 041 22 46 22
W3B Zemljevid

© 2007 - 2014 W3B. Vse pravice pridržane.