Profesionalna in učinkovita optimizacija spletnih strani

Želite vašo spletno stran umestiti višje v iskalnikih? Želite povečati obisk iz naslova spletnih iskalnikov? Potem ste našli zaupanja vrednega partnerja za optimizacijo vaše spletne strani!

Optimizacija spletnih strani

➜ Stopite v stik z nami!

Optimizacija spletnih strani ali SEO-optimizacija je skupno poimenovanje storitev, ki vključujejo:

  • Pregled vaše spletne strani (vsebine in/ali strukture).
  • Tehnično analizo, ki vključuje nasvete pri preusmeritvah, posebne strani (404), uporabo JavaScript kode in druge pomembne tehnične vidike.
  • Copywriting oziroma vsebinski pregled vaše spletne strani.
  • Strategijo pozicioniranja v iskalnikih.
  • Analizo ključnih besed.
  • Analizo konkurence in trga znotraj posamezne države.
  • Pridobivanje kakovostnih in relevantnih zunanjih povezav.

Optimizacija spletne strani za iskalnike lahko bistveno pripomore k povečanju obiska vaše spletne strani. Na kakšen način lahko to dosežemo?

Iskalniki, predvsem iskalnik Google uporabljajo napredne algoritme za razvrščanje spletnih strani in pri tem upoštevajo različne signale. Naša naloga je, da vašo spletno stran uredimo in z uporabo dovoljenih metod uvrstimo čim višje med organskimi rezultati.

Zakaj izbrati podjetje W3B?

Izbira podjetja za izvajanje optimizacije spletne strani je zelo pomembna odločitev. W3B ima 7-letne izkušnje s tega področja in za seboj že več kot 100 uspešnih projektov. Optimizirali smo že več kot 1.000 ključnih besed, od tistih najbolj generičnih, kot so hujšanje, dieta, nepremičnine, finance, gostovanje, terme, majice, različni hotel, različna mesta in številne druge bolj specifični, ki pa so zaupne narave.

Optimizacija Google

Skrbno izbrane ključne besede, ki so plod raziskovanja, analize in testiranja, se ne vpisujejo kot referenca, saj za našo stranko predstavljajo poslovno skrivnost. Zaupanje in strokovnost sta odliki, ki ju poleg učinkovitosti naše stranke najbolj cenijo.

Pri svojem delu uporabljamo lastne analize in izkušnje. Predlagali bomo morebitne popravke vaše spletne strani. Dvignili bomo stopnjo zaupanja vaše spletne strani po merilih iskalnikov, kar se bo odražalo v povečanem obisku in povečani vidljivosti.

Kakšne so cene storitev?

Splošen cenik za storitve optimizacije spletnih strani je težko pripraviti, saj si projekti med seboj niso enaki in ključne besede dosegajo različne stopnje konkurenčnosti. Zaupajte nam več informacij in pripravili vam bomo personalizirano ponudbo s ceno za optimizacijo vaše spletne strani in morebitnimi drugimi SEO storitvami.

➜ Stopite v stik z nami!

W3B.agency

Seznam storitev
Digitalne novice
Zapisi na blogu
O agenciji W3B
Program za neprofitne organizacije
Kontakt

W3B.partners

W3B Google Partner
Google Partner pravilnik

W3B.info

W3B, digitalni marketing
Hribarjevo nabrežje 13
1000 Ljubljana
W3B info@w3b.si
W3B (01) 292 73 37
W3B Zemljevid

© 2007 - 2015 W3B. Vse pravice pridržane.