AdGrants program za neprofitne organizacije

Google AdGrants je neprofitna različica že poznanega orodja AdWords. Google AdGrants je program, ki je v tujini že dobro poznan in koriščen, pred kratkim pa je prišel tudi v Slovenijo.

Google AdGrants program za neprofitne organizacije

Google AdGrants program je namenjen izključno neprofitnim organizacijam. Posebnost programa je, da opolnomoča organizacije oziroma omogoča neprofitnim organizacijam mesečni izkoristek 10.000$ za oglaševanje v programu AdWords.

V programu Google AdGrants je organizacijam omogočeno oglaševanje z besedilnimi oglasi in ključnimi besedami, povezanimi s poslanstvom organizacije.

Ali ustrezam pogojem?

Pogojem za vključitev v program ustrezate, če imate veljaven status dobrodelne neprofitne ustanove, delujočo spletno stran in ste registrirani pri podjetju TechSoup Slovenija.

Vključijo se lahko:
• združenja, ki jim je ustrezno ministrstvo priznalo delovanje v javnem interesu;
• združenja, ustanove ali zasebni inštituti, ki delujejo na neprofitni osnovi za javno korist
• verske skupnosti, registrirane pri ministrstvu za kulturo.

Kako lahko postanem del AdGrants programa?

V program se lahko prijavite preko spletnega obrazca. Če še niste registrirani pri podjetju TechSoup Slovenija, morate najprej opraviti registracijo in pridobiti potrditveni žeton, s katerim se lahko prijavite v AdGrants program.

Kako vam lahko mi pomagamo?

Agencija W3B je kot agencija za digitalni marketing vključena v program Google Partners. Ta program nam omogoča podporo, boljšo dostopnost in hitrejše pridobivanje ustreznih in relevantnih informacij s strani Googla.

V primeru, da vas zanimajo informacije glede programa, se lahko obrnete tudi na nas in pomagali vam bomo tako pri prijavi v program kot tudi brezplačno vodili račun v AdGrants programu.

➜ Stopite v stik z nami!

W3B.agency

Seznam storitev
Digitalne novice
Zapisi na blogu
O agenciji W3B
Program za neprofitne organizacije
Kontakt

W3B.partners


W3B.info

W3B, d.o.o.
Hribarjevo nabrežje 13
1000 Ljubljana
W3B info@w3b.si
W3B (01) 292 73 37
W3B Zemljevid

© 2007 - 2018 W3B. Vse pravice pridržane. W3B je registrirana blagovna znamka. W3B, d.o.o.