Iščemo pomoč v digitalnem marketingu

8. 12. 2017, avtor prispevka: W3B

KAJ IŠČEMO?

ANALITIK (M/Ž)

Zahtevamo, da poznate in razumete Google Analytics, Facebook Page Insights in Socialbakers. Znati morate pridobiti podatke iz Google AdWords in Facebook ads. Dodatno se boste izobraževali še za Google Data Studio, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn analytics, merjenje dogodkov na strani in podobno. Vaše osnovno delo bo priprava poročil za naročnike in priporočil sodelavcem, ki bodo na podlagi vaših ugotovitev lahko še bolje opravljali svoje delo.

PERFORMANCE / TRAFFIC (M/Ž)

Zahtevamo, da samostojno upravljate kampanje prek Google AdWords in Facebook ads. Dodatno se boste izobraževali še za upravljanje native in drugih platform za zakup. Vaše osnovno delo je upravljanje kampanj za naročnike in realizacija zastavljenih ciljev.

KAJ NUDIMO?

V primeru, da ustrezate enemu izmed profilov, ki jih iščemo, vam nudimo 6-mesečno poskusno zaposlitev za polovičen delovni čas (lahko tudi pogodbeno s.p.). Urnik je stvar dogovora, prav tako plača.

Poslovne prostore imamo v centru Ljubljane (Hribarjevo nabrežje 13).

KAKO SE PRIJAVITE?

Pišite nam na info@w3b.si in pripnite CV, ter na kratko opišite vaša znanje glede na profil (ANALITIKA / PERFORMANCE). V primeru, da ustrezate kriterijem vas povabimo na kratek razgovor.

W3B.agency

Seznam storitev
Digitalne novice
Zapisi na blogu
O agenciji W3B
Program za neprofitne organizacije
Kontakt

W3B.partners


W3B.info

W3B, d.o.o.
Hribarjevo nabrežje 13
1000 Ljubljana
W3B info@w3b.si
W3B (01) 292 73 37
W3B Zemljevid

© 2007 - 2017 W3B. Vse pravice pridržane. W3B je registrirana blagovna znamka.